FARM’s Wall House utilises a fantastic courtyard to link two equally striking wings

Posted in Architecture
By Sam Bathe on 12 Jun 2013

With the two blocks of FARM‘s expansive Wall House linked by a stunning courtyard, the communal library and large dining area lie at it’s core with independent living, dining, kitchen and bedroom areas in each of the two separate buildings. The landscaped gardens mirror the house, layered with correlated spaces and inspired by the philosophy of classical Chinese Garden.

Check out more of FARM’s projects on their portfolio: www.farm.sg

FAN THE FIRE is a digital magazine about lifestyle and creative culture. Launching back in 2005 as a digital publication about Sony’s PSP handheld games console, we’ve grown and evolved now covering the arts and lifestyle, architecture, design and travel.

We’ve been featured on the front page of Reddit and produced off-shoot club night Friday Night Fist Fight, launched a Creative Agency and events column The London List.

FAN THE FIRE is edited by founder, Creative Director and Editor-in-Chief, Sam Bathe. Site by FAN THE FIRE Creative.

You can contact us on: mail@fanthefiremagazine.com

Follow us on Facebook, Twitter, Dribbble, Instagram and RSS.